You are currently viewing Vrhunska PVC stolarija iz naše ponude

Vrhunska PVC stolarija iz naše ponude

Jedno od glavnih obilježja Nurkovic Company-a jeste naravno i vrhunska PVC stolarija iz naše ponude. I da, ne stidimo se to reći. Zašto? Zato što radimo sa poznatim svjetskim proizvođačem KOMMERLING.

Što se tiče PVC prozorskih sistema i vrata, iz ponude izdvajamo:

Kömmerling prozorski sistemi od 76 mm

Sistem sa središnjom i bočnom brtvom od 76 mm idealan je za obnove i nove zgrade. Mala dubina ugradnje i tanke profilne linije nude najbolje prednosti prilikom renoviranja. Sistem sa bočnim zaptivkama opremljen je sa dva nivoa zaptivanja. Vanjsko brtvilo okrenuto prema atmosferi nalazi se u udubljenju okvira, unutrašnje u udubljenju krila. KÖMMERLING 76 Ad nudi vam sve prednosti modernih prozora. Oglasni sistem s pet komora i dubinom od 76 mm zadivljuje svojim modernim dizajnom i savršenim proporcijama profila.

Osim spoljašnjeg i unutrašnjeg zaptivanja, centralni sistemi zaptivanja su takođe opremljeni trećim, centralnim nivoom zaptivanja preko centralnog zaptivača. To doprinosi povećanju vrijednosti toplinske i zvučne izolacije.

Kömmerling prozorski sistemi od 88 mm

Srednji zaptivni sistem KÖMMERLING 88 posebno je razvijen za nove zgrade. Ovaj integrirani sistem za prozore i kućna vrata savršeno je rješenje za sve zahtjeve toplinske izolacije do standarda pasivne kuće. KÖMMERLING 88 je 7-komorni, visoko izolirani MD sustav sa modernom konstrukcijskom dubinom od 88 mm. Čak i sa standardnom opremom, sistem postiže izuzetnu vrijednost Uf od 0,95 W / (m²K), a time i visoke potrebe za energijom za pasivne kuće. Posebnost: Za razliku od sličnih rješenja, ova vrijednost se postiže pojačanjem za maksimalne veličine elemenata i naravno za obojene profile.

Ovaj integrirani sistem za prozore i kućna vrata savršeno je rješenje za sve zahtjeve toplinske izolacije do standarda pasivne kuće.

Kömmerling sistemi vrata od 76 mm

Sistem sa središnjom i bočnom brtvom od 76 mm idealan je za obnove i nove zgrade. Mala dubina ugradnje i tanke profilne linije nude najbolje prednosti prilikom renoviranja. Dizajnirajte vlastita ulazna vrata prema svojim željama. Osim strukturalnog ostakljenja, elementi dizajna za kućna vrata mogu se implementirati i kao gotove ploče ili kao moderne obloge u sistemu sa skrivenim krilima.

KÖMMERLING sistemi kućnih vrata dostupni su u verziji sa unutrašnjim i spoljašnjim otvaranjem.

Kömmerling sistemi vrata od 88 mm

KÖMMERLING 88 je posebno razvijen za nove zgrade. Ovaj integrirani sistem za prozore i vrata savršeno je rješenje za sve uvjete toplinske izolacije do standarda pasivne kuće.

Dizajnirajte vlastita ulazna vrata prema svojim željama. KÖMMERLING 88 nudi različite načine otvaranja, strukturu drveta, obične i metalne boje, aluminijske obloge i funkcionalne / dekorativne staklene ploče, ploče vrata i pribor.

KÖMMERLING 88 nudi različite načine otvaranja, strukturu drveta, obične i metalne boje, aluminijske obloge i funkcionalne / dekorativne staklene ploče, ploče vrata i pribor.

Na ozbiljnost, kvalitet i odgovornost naše kompanije ukazuju i naši cijenjeni i svjestki poznati partneri.