You are currently viewing Koliko dugo traju PVC prozori?

Koliko dugo traju PVC prozori?

Da li se vaš dom bori da zadrži toplotu? Da li ste primijetili značajan porast računa za struju jer se stalno trudite da vaš dom bude topao? Da li je unutrašnjost vaših prozora često mokra od kondenzacije, posebno ujutro? Da li ste primijetili promahu ili hladne tačke oko vaših prozora ili prozorskih okvira? Imate li problema sa zaglavljivanjem prozora? Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, vjerovatno je vrijeme da zamijenite prozore.

Koliko će trajati zamjenski PVC prozori?

Dakle, odlučili ste zamijeniti postojeće prozore. Sada ćete htjeti osigurati da vam vaša nova investicija daje najbolju vrijednost za novac u značajnom vremenskom periodu. Napravili ste neko istraživanje kako biste pokušali saznati više o izdržljivosti i dugoročnim razinama performansi PVC prozora, ali niste uspjeli pronaći konačan odgovor. Srećom, u Nurkovic Company, ugradili smo hiljade PVC prozora i potpuno razumijemo kako oni mogu pomoći u poboljšanju vašeg doma.

Kada odaberete naše prozore, za isporuku i ugradnju vaših novih PVC prozora, dobijate garanciju proizvoda osiguranu. Ovo pomaže vama, klijentu, da budete sigurni da je vaša investicija zdrava i da su vaši novi prozori pokriveni u malo vjerovatnom slučaju da ne ispunjavaju vaša očekivanja.

Vaši novi PVC prozori mogu imati garanciju mnogo godina, ali imaju daleko duži životni vijek. Prema našem iskustvu, profesionalno postavljeni, visokokvalitetni PVC prozori (ili uPVC vrata) mogu trajati više od 20 godina bez gubitka izolacijskog kapaciteta. Ovo je dvostruki garantni period i značajno vrijeme za bilo koji proizvod za poboljšanje doma.

Prednosti ugradnje novih PVC prozora

Zamjena prozora je odličan način da poboljšate svoj dom. Sada kada znate da će trajati u doglednoj budućnosti, pogledajmo neke od njihovih drugih prednosti. Sa novim PVC prozorima iz naše proizvodnje biti ćete ”rahat”.

Topliji, energetski efikasniji dom

  • Bolja sigurnost doma znači bezbrižnost da ste zaštićeni i potencijalna smanjenja premija osiguranja kuće
  • Završna obrada sa malo održavanja koja je i izdržljiva i otporna na vremenske prilike
  • Dodatna vrijednost vašem domu – odlično ako planirate prodaju, a također i dobra investicija za budućnost
  • Atraktivniji izgled vašeg doma

Kao što vidite, novi PVC prozori donose niz prednosti. Ako želite da saznate više o zamjeni prozora, kontaktirajte nas danas.

Pozovite nas jednostavnim klikom na dugme ispod.