You are currently viewing Vaša ekskluzivna KÖMMERLING vrata

Vaša ekskluzivna KÖMMERLING vrata

Asortiman KÖMMERLING obuhvata i ulazna vrata, pomoćna vrata, balkonska i vrata na terasama te klizno-nagibna vrata (na kip). To su rješenja sve-na-jednommjestu, uz usklađivanje dizajna i tehnologije.

Osobine KÖMMERLING vrata

KÖMMERLING stambena vrata daju osebujnu karakteristiku vašem domu i nude maksimalnu zaštitu od provale za vašu bezbjednost i sigurnost. Raznolike površine, boje, ukrasne i funkcionalne opcije za ostakljivanje, paneli za vrata i dodatne funkcije pobrinuti će se da se vaši budući gosti osjećaju dobrodošli kad god prošetaju kroz vrata.

KÖMMERLING vrata

Atraktivan izgled

Linearni dizajn sa savršenim proporcijama profila.

Perfektna višekomorna konstrukcija

Geometrija profila je dizajnirana sa optimalnim izotermičkim karakteristikama, izračunatim po najnovijim metodama, za izuzetnu toplotnu izolaciju, zvučnu izolaciju i optimalnu stabilnost profila.

Visoka funkcionalna pouzdanost

Maksimalno dimenzionirana metalna ojačanja i zavarene ugaone spojnice garantuju pouzdanu funkciju i višu statičku stabilnost.

Opcije ostakljenja

Dubok falc za ostakljenje dozvoljava korištenje trostrukog stakla, specijalnog funkcionalnog stakla ili panela vrata do debljine od 56 mm.

KÖMMERLING vrata

Profesionalni spojevi

Spojnice praga obezbeđuju savršenu montažu i čvrsto dihtovanje između rama i praga.

Varijabilnost

Vrata se mogu otvarati unutra ili vani uz opcione aluminijske obloge.

Za ekstremne situacije montaže

Aluminijumske okapnice i set jastučića u falcu pružaju dodatnu zaštitu od vjetrom nošene kiše.

KÖMMERLING vrata

Vaš pravi izbor

Sistemi vrata KÖMMERLING sadrže mnogo posebnih tehničkih karakteristika. Garantuju visoku sigurnost, izvrsnu toplotnu izolaciju, izvrsnu zvučnu izolaciju i vrlo stabilnu statiku.

Posjetite našu web stranicu.