You are currently viewing Vrhunska KÖMMERLING 76 ulazna vrata sa unutrašnjim otvaranjem.

Vrhunska KÖMMERLING 76 ulazna vrata sa unutrašnjim otvaranjem.

Predstavljamo vam vrhunska KÖMMERLING 76 ulazna vrata. No, prije nego što počnemo konkretno o ovim ulaznim vratima i njihovim modelima, reći ćemo ponešto o KÖMMERLING kompaniji.

KÖMMERLING – Jedan od vodećih proizvođača ALU i PVC stolarije

Pokrenuta filozofijom zasnovanom na partnerima, kompanija je nastavila svoj napredak – zajedno sa svojim partnerima. Nije ni čudo što su mnogi kupci ostali vjerni KÖMMERLING-u više od pedeset godina. Grade se na vrijednostima kao što su čvrstoća, pouzdanost i iskustvo. Njegove poduzetničke aktivnosti usmjerene prema budućnosti čine osnovu zajedničkog uspjeha. KÖMMERLING pruža sve što je potrebno za dobro poslovanje iu budućnosti. U to možete uložiti svoje povjerenje.

Kao dobavljač od kraja do kraja, KÖMMERLING predstavlja široku paletu sistema prozora i grilja koji su jasno iznad konkurencije. Naš širok spektar sistema takođe pruža osnovu za kreativna rešenja posebno prilagođena sasvim individualnim potrebama.

Bilo da se radi o prozorskim zidovima od poda do plafona, poligonalnim aneksima, fasadnim projekcijama ili erkerima sa karakterističnim karakteristikama i uglovima, KÖMMERLING sistemi su vaš ključ za gotovo neiscrpni dizajnerski potencijal.

Osim toga, brend KÖMMERLING je vodeći proizvođač PVC-U ploča za najrazličitije primjene. Ova linija kvalitetnih proizvoda koja se prodaje širom svijeta čini snažnu jedinicu u profine Grupi. Asortiman je zaokružen prilagođenim profilnim sistemima za sektor poluproizvoda.

Brend pridaje veliku važnost sistemskom razmišljanju. Kvalitet od strane KÖMMERLING-a ne znači samo usklađeno jedinstvo asortimana proizvoda, već i nadzor nad svim fazama proizvoda, bilo da se radi o istraživanju i razvoju, proizvodnji, namjeni dizajna ili ekološkoj reciklaži.

Uz povjerenje, otvorenost i transparentnost, brend KÖMMERLING se susreće s izazovima budućnosti i više puta potvrđuje svoju poziciju jednog od vodećih brendova za PVC-U prozorske profile.

Premium KÖMMERLING 76 ulazna vrata

Imamo nekoliko različitih modela 76mm PVC ulaznih vrata.

76 AluClip Zero vrata – unutrašnje otvaranje

Tehničke specifikacije:

 • Visoko izolacijski sustav kućnih vrata s dubinom gradnje od 76 mm.
 • Ulazna vrata sa montažnim pločama za pokrivanje krila.
 • Mogu se koristiti montažne ploče prednjih vrata debljine 36 – 86 mm.
 • UD vrijednost na području pasivne kuće.
 • 5-komorna konstrukcija s maksimalno dimenzioniranom čeličnom armaturom i zavarenim kutnim spojnicama za veću statičnost.
 • Visok nivo nepropusnosti zbog trostrukog zaptivanja na termički odvojeni prag.
 • Konektor za prag za precizno postavljanje i brtvljenje između okvira i praga.
 • Svi plastični profili proizvedeni su od svježeg materijala isključivo sa bezolovnim stabilizatorima na bazi kalcijuma / cinka.

Kućna vrata s aluminijskim oblogama kombiniraju prednosti oba materijala u jednoj komponenti. Izvana aluminijumska obloga nudi gotovo neograničene mogućnosti dizajna u boji, a iznutra plastični profili garantiraju nisko održavanje, stabilnost dimenzija i visoku funkcionalnu pouzdanost.

Proces rezanja osigurava vezu bez napona između materijala plastike i aluminijuma. Posebno koordinirana varijanta ulaznih vrata dizajnirana je za potpuno ispiranje i kao tehnički vrhunac omogućava “plutajuće” pričvršćivanje ploča. Ovo eliminira zakrivljenosti pod termičkim opterećenjima. AluClip Zero, nova varijanta dizajna, značajno proširuje spektar primena System 76, posebno za arhitektonski zahtjevne građevinske projekte, i može postići tačno ono gde je izgled aluminijumskog profila jednako željen kao i funkcionalne prednosti proizvoda od plastike.

KÖMMERLING 76 AluClip Zero sistem prednjih vrata nudi sve zahtjeve za visokokvalitetne sisteme ulaznih vrata koji se otvaraju prema unutra. Visoko izolacioni sistem sa 5 komora pruža optimalnu zaštitu od hladnoće i toplote. KÖMMERLING 76 ulazna vrata također imaju visok nivo osnovne sigurnosti. Velika čelična ojačanja čine čvrsti, zatvoreni okvir. Kutovi krila ojačani su zavarenim kutnim spojnicama koje su pozitivno povezane sa čeličnom armaturom. Apsorbiraju sile savijanja i uvijanja – npr. prilikom pokušaja otvaranja – i ponovnog demontiranja preko cijelog okolnog čeličnog okvira. Posebnim okovima sigurnost se može dodatno povećati.

Sustav je također primjeran s ekološke točke gledišta: Kao prvi najveći svjetski proizvođač, marka KÖMMERLING za proizvodnju profila koristi samo reciklirane materijale od svježe plastike za prozore, koristeći samo bezolovni PVC sa „zelenim“ kalcijumom / cinkom. na bazi stabilizatora. To također daje korisniku KÖMMERLING proizvoda sigurnost da djeluju na ekološki prihvatljiv način.

76 AluClip vrata – otvaranje unutra

Tehničke specifikacije:

 • Visokoizolirajući sistem kućnih vrata sa građevinskom dubinom od 76 mm, Uf srednja vrijednost = 1,2 W / (m²K).
 • 5-komorna konstrukcija s maksimalno dimenzioniranom čeličnom armaturom i zavarenim kutnim spojnicama za veću statičnost.
 • Visok nivo nepropusnosti dvostrukim brtvljenjem do termički odvojenog praga bez prepreka.
 • Konektor za prag za precizno postavljanje i brtvljenje između okvira i praga.
 • Upotreba posebnih funkcionalnih staklenih ili kućnih vrata do 50 mm.
 • Visoka zaštita od provale – do klase otpornosti RC 2 (WK 2).
 • Maksimalne veličine krila: prednja vrata jednokrilna 1200 x 2400 mm, dvostruka krila prednjih vrata 1000 x 2400 mm.
 • Svi plastični profili proizvedeni su od svježeg materijala isključivo sa bezolovnim stabilizatorima na bazi kalcijuma / cinka.

Sustav kućnih vrata KÖMMERLING 76 nudi sve zahtjeve za visokokvalitetne sustave kućnih vrata koji se otvaraju prema unutra. Visoko izolacioni sistem sa 5 komora pruža optimalnu zaštitu od hladnoće i toplote. KÖMMERLING 76 ulazna vrata također imaju visok nivo osnovne sigurnosti. Velika čelična ojačanja čine čvrsti, zatvoreni okvir. Kutovi krila ojačani su zavarenim kutnim spojnicama koje su pozitivno povezane sa čeličnom armaturom. Apsorbiraju sile savijanja i uvijanja – npr. prilikom pokušaja otvaranja – i ponovnog demontiranja preko cijelog okolnog čeličnog okvira. Posebnim okovima sigurnost se može dodatno povećati.

Mogu se proizvesti jednostruka i višekrilna kućna vrata koja se otvaraju sa krovnim prozorima ili bočnim pločama. Zahvaljujući gipkosti od termoplastike, lukovi se također mogu izrađivati po želji, čineći ulazna vrata sjajnom posjetnicom vaše kuće. Kućna vrata mogu biti opremljena rešetkama, standardnim funkcionalnim ili ukrasnim staklom ili montažnim pločama prema vašim idejama.

Dizajnirajte oblik i boju pojedinačno, široka paleta profila i različiti dizajni površina nude brojne mogućnosti. Sistem je dostupan u bijeloj boji, foliran u drvenim konstrukcijama, jednobojnim bojama i metalnim bojama – ili foliran izvana i bijel iznutra ili foliran s obje strane. Pored toga, KÖMMERLING 76 dostupan je s novom, inovativnom površinskom tehnologijom proCoverTec u dodatnih 26 boja.

Sustav je također primjeran s ekološke točke gledišta: Kao prvi najveći svjetski proizvođač, marka KÖMMERLING za proizvodnju profila koristi samo reciklirane materijale od svježe plastike za prozore, koristeći samo bezolovni PVC sa „zelenim“ kalcijumom / cinkom. na bazi stabilizatora. To također daje korisniku KÖMMERLING proizvoda sigurnost da djeluju na ekološki prihvatljiv način.

Sa nama do ostvarenja vaših ciljeva

Nurkovic Company sa ponosom može kazati da je profesionalnost ogledalo našeg rada. Jednostavno unosimo kvalitet, mir i sigurnost u svaki dom. Ono što krasi našu kompaniju su 3 ključne stvari: najbolji kvalitet, poštovanje rokova i rasporeda kupaca i veliko iskustvo u ovom polju poslovanja.

Iako je PVC stolarija naše glavno obilježje, naša kompanija također nudi veliki izbor sistema roletnikliznih sistema i staklenih ograda.

Na ozbiljnost, kvalitet i odgovornost naše kompanije ukazuju i naši cijenjeni i svjestki poznati partneri.

pvc stolarija