You are currently viewing KÖMMERLING hibridni sistemi

KÖMMERLING hibridni sistemi

KÖMMERLING Unity uvjerava svojim kubičnim dizajnom. Sa dubinom ugradnje od 76 mm, pogodan je i za novogradnju i za renoviranje. KÖMMERLING Unity sveukupni sistem uključuje sistem prozora i vrata KÖMMERLING 76 Unity i podizno-klizni sistem KÖMMERLING PremiDoor 76 Unity.

Sistemi prozora i vrata

KÖMMERLING 76 Unity – Čist dizajn se spaja sa tehničkim zahtjevima. 76 mm građevinske dubine sa udubljenjem okvira do 70 mm najbolji su preduvjeti za optimalnu hidroizolaciju objekata.

KÖMMERLING 76 Unity standard – Nova generacija

Vjerujete li da bi suprotnosti trebale savršeno da se privlače i upotpunjuju?

Razvili smo naš novi sistem prozora i vrata samo za ljude poput vas: KÖMMERLING 76 Unity je savršeno rješenje, u kojem su plastični i aluminijumski materijali razvijeni u hibridni sistem na zajednički način koristeći sinergiju.

KÖMMERLING 76 Unity je nova generacija, koja savršeno kombinuje sve inovacije i tehnološke prednosti modernog sistema prozora i vrata. Dobit ćete rješenje koje predstavlja najbolje u svakom pogledu – od njegove vizuelne privlačnosti, preko stabilnosti, pa sve do izvanrednih izolacijskih svojstava – i to ne samo za Vašu novu zgradu, već i za Vašu buduću obnovu.

Više o ovom sistemu možete saznati OVDJE.

PremiPlan Plus – Vrhunski sistem pragova za maksimalnu slobodu od barijera sa visokim stepenom pristupačnosti, za instalaciju u nivou tla na nula milimetara

Ovaj sistem pragova se takođe nadograđuje na standardni prag. Korištenjem posebnih dodatnih dijelova i profila ležaja od konstrukcijskog materijala, prag se ugrađuje u nivou tla od nula milimetara sa unutrašnje i vanjske strane. Priključni uglovi obloženi EVALON-om i priključne ploče od nerđajućeg čelika, posebno dizajnirane za sistem, omogućavaju profesionalno spajanje fleksibilnih hidroizolacionih ploča i ugradnju vodenih kanala.

Paralelno uvlačiva podna brtva je glavna komponenta višestepenog i kontinuiranog koncepta zaptivanja koji postiže maksimalne rezultate pomoću posebno razvijenih strukturiranih dijelova. Modularni dizajn sistema omogućava efikasnu proizvodnju i ugradnju.

PremiPlan Plus se može koristiti sa KÖMMERLING 76 Unity, dvostrukim i središnjim zaptivkom, kao i KÖMMERLING 88 centralnim zaptivkom za stambena i terasna vrata.

Sa nama do ostvarenja vaših ciljeva

Nurkovic Company sa ponosom može kazati da je profesionalnost ogledalo našeg rada. Jednostavno unosimo kvalitet, mir i sigurnost u svaki dom. Ono što krasi našu kompaniju su 3 ključne stvari: najbolji kvalitet, poštovanje rokova i rasporeda kupaca i veliko iskustvo u ovom polju poslovanja.

Iako je PVC stolarija naše glavno obilježje, naša kompanija također nudi veliki izbor sistema roletnikliznih sistema i staklenih ograda.

Na ozbiljnost, kvalitet i odgovornost naše kompanije ukazuju i naši cijenjeni i svjestki poznati partneri.

pvc stolarija