You are currently viewing Zašto biste trebali odabrati PREMIDOOR 88

Zašto biste trebali odabrati PREMIDOOR 88

Vrata i prozori čine dio vašeg životnog prostora i vašeg osobnog životnog okruženja. Stoga biste trebali posvetiti punu pažnju svojoj odluci za pravi sistem vrata. Zašto je PREMIDOOR 88 pravi izbor za vas pronađite u donjem tekstu.

Premium lift / sistem kliznih vrata.

PremiDoor 88 vam omogućava da doživite potpuno novi osjećaj za život. Bilo da je to zelena priroda ili urbani obzor, velika zastakljena područja uklanjaju granice između i iznutra. PremiDoor 88 je potpuno novi dizajn podizno / kliznih vrata.

Uz maksimalnu pogodnost otvaranja i zatvaranja, izvrsne izolacijske vrijednosti i estetsku arhitektonsku eleganciju. Nepropusan za vožnju kiše, vjetra i vanjske buke – i ovdje PremiDoor 88 predstavlja ubjedljiv niz izvanrednih svojstava performansi. PremiDoor 88 ima inovativnu tehnologiju brtvila koja utjelovljuje savršenu interakciju na tri nivoa.

Karakteristike

  • Visoka stabilnost profila od poda do stropa do 2,90 m.
  • Odličan koeficijent prolaska toplote Uf = 1,2–1,3 W / (m²K), moguća je opciona UD vrijednost od max 0,8 W / (m²K).
  • Prijelaz iznutra prema van bez prepreka – WPC prag visoke izolacije
  • Pouzdana funkcionalnost, velika lakoća upravljanja, lako se otvara i zatvara kao da klizi po zraku
  • Tri brtvena nivoa osiguravaju optimalnu zaštitu od vjetra, kiše i vanjske buke.
  • Aluminijumske navlake za gotovo neograničeni potencijal boja

Maksimalna životna udobnost – savršena energetska ravnoteža

Nastavlja se želja za sve većim, nepodijeljenim staklenim površinama i većom otvorenošću. Istovremeno je važno da se sve više pridržavate
strogi propisi o uštedi energije. Da bi udovoljio oba zahtjeva, napravljen je od inovativnog profila od 88 mm.

Ovaj sistem profila karakterizira velika građevinska dubina, koja omogućava visoku stabilnost i izvrsne vrijednosti izolacije, kao i širok spektar ostakljenja. Uz to, PremiDoor 88 nudi vam sve mogućnosti dizajna.

Od plemenitih aluminijumskih školjki za gotovo neograničenu raznolikost boja do tehnika usavršavanja, kao što su eloksiranje i lakiranje u prahu u svim dostupnim RAL bojama, do visokokvalitetnih plastičnih folija u običnim bojama i atraktivnim drvenim dekorima.

Posjetite našu web stranicu.