You are currently viewing Vrhunske RolaPlus roletne

Vrhunske RolaPlus roletne

RolaPlus roletne od PVC-U koriste se u novim i starim zgradama zajedno sa PVC-U, aluminijskim i drvenim vanjskim okvirima. Prilagođene uslovima ugradnje, roletne se mogu otvoriti u unutrašnjosti prostorije ili na poklopcu na dnu.

RolaPlus-prednja kutija od PVC-U

rolaplus roletne

Nova zgrada je investicija u budućnost i stoga je treba dobro planirati. Ako želite u potpunosti uživati ​​u četiri zida koja sami gradite, trebali biste od samog početka ugraditi svoje potrebe za udobnošću, svoj osobni stil života i najveću moguću pouzdanost u svoje planove. To uključuje, između ostalog, ugradnju PVC-U roletni.

Prednja kutija predstavlja robusnu površinu otpornu na vremenske uvjete, dobro se usklađuje s PVC-U prozorima i istovremeno povećava toplinsku izolaciju prozorskog elementa.

RolaPlus kutija montirana sprijeda idealna je za sve uvjete ugradnje. Bez obzira radi li se o zidovima s jednom školjkom, složenom ili vanjskom izolacijom. Prednja kutija može se instalirati direktno na prozor ili kao zasebna komponenta na fasadi. Njegova okomita vanjska ploča može se ožbukati, čineći njezinu instalaciju gotovo nevidljivom, pa se element može integrirati do optimalnog učinka u nove zgrade. Roletne montirane naprijed mogu se lako opremiti u renoviranim zgradama.

A posebno noću, vanjske rolete će vam omogućiti da osjetite poboljšanje u zadržavanju topline. Također dobro izolirani PVC-U prozori mogu uzrokovati kondenzaciju kada temperature padnu noću. Posebno u ovim trenucima zatvorene rolete pomažu poboljšati toplinsku izolaciju za oko 25%.

Karakteristike RolaPlus sistema roletni

  • Robusna površina pogodna za PVC-U prozore.
  • Savršena sistemska tehnologija sa zglobnim, lako dostupnim poklopcem za naknadno ugradnju.
  • Lako se čisti i zahtijeva malo održavanja.
  • Toplinska izolacija.
  • Zvučna izolacija.
  • Prozori se mogu pouzdano pričvrstiti na nadvoj.
  • Okrivena vertikalna vanjska ploča.
  • Brza radionica i instalacija na licu mjesta.
  • Profili se sastoje od PVC-a bez olova stabiliziranog ekološki prihvatljivim kalcijem i cinkom.

Nurkovic Company vam nudi ove vrhunske sisteme roletni po pristupačnim cijenama. Pogledajte našu ponudu OVDJE.