You are currently viewing PremiFold 76 Klizni sistemi

PremiFold 76 Klizni sistemi

PremiFold 76 klizni sistemi, inovativna instalacija za okretanje / klizanje prozora i vrata koja se može koristiti u određenim aplikacijama, poput vrlo velikih otvora.

PremiFold 76, klizni sistemi

Dizajni su dostupni u različitim shemama s dva do pet krila, kao i u bijeloj boji, maksimalne veličine 4,50 metara širine i 2,30 metra visine. Sa najmanje jednim okretnim krilom i nekoliko kliznih krila može se napraviti potpuno otvoren element prozora.

Posebna varijanta otvaranja sistema dvostrukih zaptivki System 76 od profine-a može se proizvesti sa standardnim okvirom i standardnim krilom ove platforme.

Pored posebnog hardvera, procesor zahtijeva samo nekoliko dodatnih predmeta, kao što su šina, posebna klizna brtva i pomoćni uređaji. Dakle, novi sistem nudi visok stepen isplativosti.

Još jedna prednost profina PremiFold 76 je u tome što elementi nemaju vidljive armature. Prozori i vrata mogu biti opremljeni dvostrukim i trostrukim ostakljenjem.

Kuće i poslovne zgrade mogu se individualno dizajnirati s mnoštvom ukrasnih laminata: PremiFold 76 dostupan je u klasičnoj bijeloj boji, u drvenim strukturama kao i u običnim i metalik bojama od 1. aprila 2019.

PremiFold 76, klizni sistemi

“Potražnja za kliznim sistemima neprestano raste, oni su pravi trend proizvod. Uz PremiFold 76, našu najnoviju inovaciju proizvoda u području kliznih sistema, sigurni smo da ćemo u ovom segmentu moći dati novi zamah”, kaže Stefan Schäfer, direktor prodaje i marketinga proizvoda i marketinga.

Pogledajte ponudu naših proizvoda na našem website-u.