76MD AluClip Zero Plus – Sve na jednom mjestu

Što se tiče proizvođača KÖMMERLING navikli smo da dobijamo samo pozitivna iznenađenja. Naime, KÖMMERLING je izbacio još jedan u nizu dizajn i kombinaciju koji oduševljava i najzahtjevnije kupce. U nastavku ovog bloga upoznat ćemo Vas sa novim 76MD AluClip Zero Plus profilom iz linije KÖMMERLING profila.

76MD AluClip Zero Plus

Kompatibilnost

Kompatibilnost je također važna za ovaj proizvod: Osnovne komponente se mogu koristiti iz sistema KÖMMERLING 76. AluClip Zero proširuje spektar primjene sistema 76 posebno za arhitektonsko zahtjevne građevinske projekte i može tačno tamo da postigne traženo, gdje izgled aluminija isto poželjan, kao i funkcionalne prednosti proizvoda od PVC-a.

Dvojaka kombinacija

Ovaj PVC prozorki sistem kombinuje prednosti oba materijala u jednom građevinskom elementu. Sa vanjske strane vam aluminijaks aobloga nudi gotov neograničen spektar boja, a unutra vam PVC profili garantuju lako održavanje, stabilnost oblika i visoku funkcionalnu sigurnost.

Ekološka prihvatljivost

Sistem se takođe smatra primjerom u ekološkom smislu:  Širom svijeta marka KOMMERLING je prvi značajan proizvođač profila koji pored recikliranog materijala u  prozorsku plastiku isključivo upotrebljava PVC bez olova sa “zelenim” stabilizatorima koji su na bazi kalcijuma i cinka. To pruža korisniku KOMMERLING-proizvoda sigurnost, da postupa na ekološko prihvatljiv način.

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije ovog unikatnog profila su sljedeće:

  • Tri obloge za dizajn.
  • Patentirano.
  • Ostakljenje od 36 – 50 i od 48 – 56 mm debljine.
  • Uf-vrijednost 1,1 do 1,2 W/(m²K).
  • .Može se reciklirati.
  • Sa vanjske strane izgled aluminija, a unutra čisto bijeli profil.
  • Gotovo neograničen izbor boja aluminijskih obloga tehnikom oplemenjivanja, kao što je eloksaža i plastifikacija.
  • Lako se održava, dugotrajan i robustan.
  • Svi PVC profili se u osnovi isključivo proizvode sa bez olovnim stabilizatorima na bazi kalcijum/ cinka.

Ukoliko ste zainteresovani za 76MD AluClip Zero Plus profil, ili pak neki drugi proizvod, Nurkovic Company je prava adresa za Vas!

Kontaktirajte nas putem telefona: +38762567137, +4917624595991, putem e-maila: info@companynurkovic.com ili putem kontakt forme na našoj web stranici.

Vaš Nurkovic Company!